U bent hier: » startpunt website » actueel


De buurtbus Harderwijk (lijn 513) verbindt, binnen het vervoersgebied van Syntus Gelderland, in een regelmatige uursdienst, Weideheem, Ziekenhuis St. Jansdal, Centrum, Bouw & Infrapark Fundeon, Van der Valk Hotel Harderwijk, Sonnevanck, Generaal Spoorkazerne en het Weitje in Ermelo met elkaar. De 8-persoons bus wordt bestuurd door vrijwillige chauffeurs die allen het belang inzien van het in stand houden van een stuk openbaar vervoer tussen de genoemde plaatsen.

Laatste nieuws

Onderbreking buurtbus ritten

In verband met de corona-crisis rijdt deze buurtbus met ingang van dinsdag 17 maart voor onbepaalde tijd NIET. Als er nieuwe informatie beschikbaar is zal dat op deze pagina worden gepubliceerd.

Kaartjes en betalen

U kunt dus zowel met een OV-chipkaart reizen als met een papieren kaartje dat u bij de chauffeur of in de voorverkoop kunt kopen.
Vanaf 1 januari 2019 kunt u in de buurtbus niet meer met contant geld betalen. Betalen kan uitsluitend door te pinnen.
In de voorverkoop zijn bustickets te koop voor 2 of 3 ritten. (zie ook bij Tarieven)

Wij wensen iedereen veel reisplezier in de nieuwe buurtbus en hopen op veel storingsvrije kilometers.


Het ontstaan

De website is gemaakt met de stadskleuren uit het wapen van Harderwijk. Deze kleuren waren al verwerkt in het logo van de Buurtbus Harderwijk. Met deze kleuren is gezocht naar een ontwerp waarin bruikbaarheid, leesbaarheid (specifiek op contrast) en gebruikersgemak de boventoon voeren.

Mocht u reacties willen geven naar het bestuur wat betreft de inhoud of naar de webmaster voor technische vragen en problemen kunt u gebruik maken van de desbetreffende contactformulieren.

Afb.: Gevonden en verloren voorwerpen rondom lijn 513.Halten lijn 513

NS Station Harderwijk
Weideheem
Ziekenhuis
St. Jansdal
Centrum
Tweelingstad
Bouw- en Infrapark
Van der Valk Hotel
Verpleeghuis Sonnevanck
Ullerberg
Generaal Spoorkazerne
´t Weitje Ermelo

infopagina
(voor medewerkers)

Buurtbus

Harderwijk